У школі пройшов тиждень української мови

Мова – одне з найцінніших надбань, які створили й залишили наші попередники. Мова є душею нації, її генетичним кодом, у її глибинах народилося багато скарбів, якими пишається наш народ .

21 лютого відзначається Міжнародний День рідної мови.

До відзначення Міжнародного Дня рідної мови долучилася вся шкільна родина Дубрівської СЗШ І-ІІ ст. Згідно плану роботи школи з 19.02 по 23.02.2018р., проведено тиждень української мови (в рамках святкування Дня рідної мови).

Відкриття тижня розпочалося традиційно з урочистої загальношкільної лінійки та демонстрації учнівських тематичних стіннівок «Мова – духовний скарб нації».

Мелех Г.Й., вчитель української мови та літератури, з учнями 5-6 класів підготувала захід « Найперше було слово». Головним завданням заходу було донести до учнів,що мова – це Божий дар, а мовлення – неоціненний скарб.

У рамках тижня української мови було проведено конкурс читців поезій про мову. Кращих читців було нагороджено грамотами.

Класні керівники провели класні години на тему: «Любіть Україну і мову її солов'їну"

Вовк М.Е. , вчитель української мови та літератури, з учнями 7-9 класів підготувала свято до дня народження Лесі Українки «Вінок шани Лесі Українці».

У проведенні тижня української мови приймали участь усі учні школи. Виховні заходи всім дуже сподобались. Найактивніші учасники отримали грамоти .

Галерея "Тиждень української мови"

Кiлькiсть переглядiв: 234

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.